Altijd en overal online en up-to-date

Ruim 1200 actieve bedrijven meer dan 20 updates met ruim 3000 nieuwe functies per jaar

Volledig webgebaseerd

Al vanaf het begin in 2002 is het overal en altijd beschikbaar hebben van de applicatie het uitgangspunt bij de ontwikkeling van myfactory. Een internetaansluiting volstaat om te beschikken over al uw bedrijfsgegevens en de processen binnen uw bedrijf real-time te volgen. Door gebruik te maken van professionele bedrijfssoftware uit de cloud bent u in staat sneller en flexibeler te acteren, kunt u uit professionele bronnen putten en deelt u de kosten met andere MKB ondernemingen. Waar ter wereld u ook bent, u heeft altijd toegang tot uw data en bedrijfskritische processen. Of u nu via uw laptop, smartphone of tablet online bent, dankzij de webgebaseerde cloudoplossing en gebruiksvriendelijke apps van myfactory is uw onderneming altijd binnen handbereik.
img-home-screen1
img-home-screen1

Intergratie met andere applicaties

Myfactory moet gezien worden als spin in het web voor alle gegevens. Dubbel invoeren van gegeven behoort tot het verleden. Door de international standaard API (application programmable interface) of EDI koppeling te gebruiken kunnen ook andere systemen worden ontsloten. Vooral de JSON-based REST APIs is een makkelijke manier om de koppeling te kunnen maken tussen Myfacory en andere systemen/applictaies. Er zijn reeds een aantal koppelinge gemaakt naar de verschillende applicaties. Zoals: Twinfield, Magento, microsoft Office 365, etc

Workflow management

Veel bedrijfsprocessen zijn inmiddels volledig geautomatiseerd. Administratieve processen waarbij een persoonlijke benadering van belang is, bleven tot voor kort achter in deze trend. myfactory maakt het mogelijk via workflow management service processen vergaand te automatiseren zonder daarbij in te boeten op de persoonlijke benadering. Deze vorm van professional service automation is met name interessant voor organisaties die veel administratieve handelingen moeten verrichten als onderdeel van hun dienstverlening. Door het gehele proces (van aanmelding tot facturatie, klantcommunicatie en evaluatie) te automatiseren kan een organisatie veel winnen aan efficiëntie en foutreductie.
img-home-screen2
"

Eenvoudig overstappen, makkelijk in gebruik

Of u nu van een bestaande ERP oplossing wilt overstappen of aan de start van een ERP project staat, myfactory heeft een overzichtelijke aanpak ontwikkeld om deze bedrijfssoftware eenvoudig en snel in gebruik te nemen. Zodra u het abonnement voor de hoofdgebruiker afsluit, volgt een gratis eendaagse starterscursus waarbij de standaardinstellingen worden doorgenomen en samen de eerste stappen in de applicatie worden gezet. Aansluitend volgt er een proces-workshop met een van onze myfactory adviseurs om gegevens te importeren en voor begeleiding bij het maken van layouts en templates voor documenten en e-mail. De migratie naar myfactory duurt gemiddeld 1 tot 3 maanden afhankelijk van het bedrijfsproces.

CRM en ERP gebruik van bij Syscon

»Wilt u overal kunnen werken en altijd inzicht hebben in uw bedrijfsprocessen? Bekijk dan de myfactory oplossingen.«

Maarten IJssel, CEO van Syscon BV

icon-clientcommentsMeer klanten & referenties »